Onze Showroom is gesloten van 22-07-2024 tot en met 01-09-2024. Showroom bezoek alleen op afspraak! 0623796262

BASKON

Met veel aandacht leggen wij uw zorgvuldig uitgekozen vloertegels. Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring. Wij werken voor de particuliere en zakelijke markt. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Ons werkgebied is onder andere Amersfoort en omgeving.

De tegelzetter legt uw vloertegel vlak en strak. Wij vertellen u graag wat we op het gebied van tegelzetten kunnen betekenen. We leggen vloeren door heel Nederland en doen dit tegen scherpe tarieven. Onze tegelzetters werken volgens een strakke planning, zodat uw nieuwbouwwoning na oplevering snel voorzien kan worden van tegels. Ook werken onze tegelzetters in bestaande woningen. Zij zorgen ervoor dat uw badkamer, tegelvloer of keuken er mooi bij ligt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies. Ook is het mogelijk om onze showroom, met een groot assortiment vloertegels, te bekijken.

Welkom bij Baskon Tegels en Natuursteen, dé specialist in Flevoland op het gebied van tegels en vloerverwarming.

Of u nu een landelijke of strakke inrichting heeft, Baskon Tegels en Natuursteen heeft altijd een vloertegel die bij uw interieur past. In onze professionele en ruim opgezette showroom in Lelystad kunt u onze grote collectie vloertegels op alle gemak komen bekijken. Wij staan u met alle plezier te woord en informeren u graag over de mogelijkheden.

Vloertegels

Keramische tegels, natuursteen, marmer of graniet tegels; onze website toont slechts een deel van ons ruime assortiment. Om een goede indruk te krijgen van onze kwalitatief hoogwaardige tegels nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Wij hebben standaard de formaten 30x60, 60x60, 80x80, 90x90, 100x100 en 60x120 cm op voorraad en zijn gespecialiseerd in het leggen van grote tegels.

Vloerverwarming

Heeft u een mooie tegelvloer uitgezocht, dan is het in de meeste gevallen raadzaam om direct bij het leggen vloerverwarming te realiseren. Top Vloerverwarming legt ieder jaar in meer dan duizend woningen vloerverwarming en maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen. In onze showroom vindt u verschillende voorbeelden van vloerverwarming en kunt u zich vrijblijvend door ons laten informeren.

Op onze gelegde tegels en/of vloerverwarming zit standaard een garantietermijn van 10 jaar!

Ligging

De showroom van Baskon Tegels en Natuursteen en Top Vloerverwarming is gevestigd aan de Ketelmeerstraat 102, 8226 JX in Lelystad. U kunt ons van maandag t/m zaterdag tussen 10 en 17 uur bezoeken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul gerust ons contactformulier in! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0320-253 886 of 06-237 962 62.